søndag 24. november 2013

Meiser

Har gjerne sett på meiser som litt lite utfordrende fotoobjekter...noe jeg definitivt har skiftet mening om etter et par økter sammen med dem. Spesielt de minste, som Svartmeis, Granmeis og Toppmeis, har en imponerende hurtighet og aktivitetsnivå  Her er et knippe med noen av de som holder seg rundt hytteveggene.

Klikk på bildet for best kvalitet.
 

12 kommentarer:

 1. Super Meisserie Robert. Alle er skarpe og fine, men bilde 3 og 4 ble mine favoritter her.

  SvarSlett
 2. disse meisebildene ble skikkelig bra, bildemessig liker jeg det første og det siste best, superskarpe og veldig fin komposisjon.

  SvarSlett
 3. Fin bukett av meisene. De to siste ble mine favoritter.

  SvarSlett
 4. Kjente "typer" dette her ! Meisene er ikke så enkle foto-objekter som man kanskje skulle tror siden man ser dem så ofte. Jeg liker best bilde av granmeisa- nr 4. :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av meisene Robert. Syntes toppmeisbilde virkelig var supert. Ingenting å si på skarpheten på noen av de.

  SvarSlett
 6. Sant og visst det du sier om meisene. Voldsom fart på de. Skjer lite på åteplassen min for tida og da blir det stort sett å konsentrere seg om meisene som også blir matet. Veldig mange bilder blir slettet pga uskarphet, he, he. Bildet av toppmeisen (nr. 3) er helt klart min favoritt her. :)

  SvarSlett
 7. Mange fine bilder her!

  Og jeg er helt enig med deg i dine observasjoner. Mange glemmer de eller nedvurderer de fordi de jo kan være vanlige å se, men langt fra enkle å fotografere, da de jammen har litt av en fart på vei til og fra matfatet.

  SvarSlett
 8. Hei. Knallbra bilder dette. Disse karene kan være en utfordring vet jeg.
  Falt for nr 4 jeg. Ett "rolig" og flott bilde.. God komp.

  SvarSlett
 9. #4 is my favorite, very nice! :)

  SvarSlett
 10. They're so cute! Love the 2nd, look at its head! hehe

  SvarSlett