søndag 18. mai 2014

Fluesnapper i kassa

Hadde en plan om å snekre noen fuglekasser til å henge opp på hytta i vinter, men hekkesesongen kom for brått på som vanlig...èn kasse har jeg da fått på plass, og det er jo bedre enn ingen ;-)

Så en stund ut til å bli Rødstjert i den, men Svart-hvit Fluesnapper hannen var først til å skaffe seg dame, og inntok plassen. Og den dama er effektiv, reirbygginga går i høyt tempo mens hannen surrer rundt i trærne og tar seg ut, viser ikke mye interesse for å ta i et tak.
 
 

 

12 kommentarer:

 1. Flott serie dette. Fluktbildene av hua med reirmateriell er det jo høy vansklighetsgrad over. Syns du har truffet meget bra og det er ikke langt unna at fokus sitter 100 %. Den syngende hannen er også et særdeles vakkert bilde. En trivelig art å ha i nabolaget er snapperen utvilsomt. Jeg h ar 2-3 hanner som synger i diverse kasser her hjemme, tror ikke de har fått noe dame på kroken ennå dessverre.

  SvarSlett
 2. finer bilder, liker spesielt godt fluktbilde nr1. hannen er nok på leting etter flere damer siden han ikke bidrar i husarbeidet.

  SvarSlett
 3. Dette var gode bilder av snapper'n. Flotte bakgrunner på alle. Fluktbildene var utrolig stilige. Har en syngende hann hjemme i hagen om dagen. Han synger iherdig for å få seg dame. Litt usikker på om han har noe på gang. Har ikke sett noen hunn enda. Regner med at hun dukker opp rimelig snart.

  SvarSlett
 4. gode bilder av fluesnapperen, synes det siste ble veldig bra

  SvarSlett
 5. Alle bildene ble superbra, men likte fluktbildene best. Knallserie Robert.

  SvarSlett
 6. Flott serie, men sistebildet synes jeg ble en nr1 :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 7. Underbara bilder på de fina flugsnapparna! Här har hanen fullt upp med att jaga bort
  blåmesarna som annars brukar bo i den holken som de flyttat in i :))

  SvarSlett
 8. Flott fugl den svarthvite fluesnapperen. Du har truffet bra på fluktbildene og spesiellt det siste falt i smak.

  SvarSlett
 9. Hello Robert, it must be very satisfying to have birds in your newly built birdhouse. Beautiful photos, simply gorgeous and so clear :D)

  SvarSlett
 10. God serie Robert! Flotte fluktbilder, godt jobba!
  Rune

  SvarSlett
 11. Fine bilder av den flotte fluesnapperen, likte alle!

  Ottar

  SvarSlett