søndag 16. november 2014

Arkivtid

Nytt dykk i årets bilde arkiv, ganske fjernt hjemmefra. Var på ferietur i Sør Afrika i månedsskiftet januar/februar i år, og Kruger  parken var første stopp. Vi bodde på en flott Safari Lodge og hadde dagelig to turer ut i bushen med åpene Land Rovere.

Han som sitter på panseret er sporfinneren (Tracker) som på en fantastisk måte greide å finne fram til dyrene. Mest imponert ble jeg da han plutselig gjorde tegn til å stoppe bilen for å lytte, videre pekte han ut en kurs innover i buskaset og der fant vi en flokk Løver som spiste på en Impala de hadde slått kloa i, bokstavelig talt. Han hørte det knaset når de tygde...

Skikkelig artig å se disse flotte dyrene på nært hold, så nært at det til tider var litt vel spennende etter min smak. Når en av dem kom og satte seg tre meter fra bilen og nistirret på meg svirret det noen tanker om hva neste trekk skulle bli må jeg innrømme.

 
 5 kommentarer:

 1. Hva annet kan en stakkar gjøre i dette mistrøstige været. Da er det fint å ha et arkiv å ta av. Dette var flotte bilder Robert. Majestetiske dyr denne "pusekatten" . Venter i spennig på fler bilder.

  SvarSlett
 2. Knallbra bilder. Likte bilde nr 2 veldig godt. Må være en drømmetur dette..

  SvarSlett
 3. Sikkert litt av en tur. Flotte bilder.
  Tobjørn Wingsternes

  SvarSlett
 4. toppers løvebilder, må være litt spesielt å ta bilde av dyr som har deg på menyen

  SvarSlett