mandag 12. oktober 2015

Haukebesøk

I helgen var jeg på hytta en tur for å ordne litt saker...og slappe av litt. Denne gangen var jeg heldig med at brodern kom på besøk og hjalp til med det som skulle gjøres, og ekstra heldig var jeg med at han er en gammel fuglekikker som fikk med seg at en Spurvehauk drev og herjet med Nøtteskrikene som frekventerer foringsplassen. Fram med kamera i en fart og komme seg i posisjon fra hyttevinduet...ganske behagelig fotoskjul egentlig.

Dette har jeg hatt et håp om skulle skje, og vi var så heldige at det hele varte i nesten en time, med stadige angrep fra hauken. Mest imponerende var det hvor rolig skrikene tok det hele, de hoppet stort sett til side for å unngå haukens klør, for så å spise rolig videre. Alt skjedde i ganske høyt tempo, og kamp/jaging mellom skrike og hauk fikk jeg dessverre ikke fanget, men noen bilder av en gild unghauk ble det.

 

8 kommentarer:

 1. Knall fine bilder, likte alle sammen, sikkert en fin opplevelse å ha den uten for hytteveggen.

  SvarSlett
 2. Supre bilder Robert. Kult å oppleve noe slikt rundt hytteveggen. Bilde 7 er bare knall.

  SvarSlett
 3. Dette ble bra Robert! Flott bukett bilder av ungfuglen :-)
  Favoritt? Nr 7, sjelden fluktpositur, tøft !
  Rune

  SvarSlett
 4. veldig bra nr 5 er min favoritt

  SvarSlett
 5. Alltid moro med spurvehaukshow! Her fikk du jo mange og varierte bilder. Min favoritt blir utvilsomt nr. 7. Syns også v.2 ble et lekkert portrett med nydelig bakgrunnsfarge.

  SvarSlett
 6. Herlig serie, må ha vært et kjekt besøk

  SvarSlett