mandag 16. juli 2012

Hegre

Tok en liten kveldstur til fugletårnet på Børsesjø i går kveld. Det er ganske stille der nå, men håpet er at Sivhauk hannen som holder seg der skal komme dansende over takrøret på fotografertbart hold...den uteble, men en grasiøs fisker var poseringsvillig.

Ellers kom det en flokk med ca 150 Grågås og slo seg ned, det er vel tidlig?

9 kommentarer:

 1. Flotte bilder du har fått av hegre :) Jeg så hegre da jeg var på Tørøya, men det var så laaangt unna at bilder var bortkastet. / Brit

  SvarSlett
 2. Fine bilder av Hegre i flott miljø, likte alle men best nr 4.

  Ottar

  SvarSlett
 3. Hei. Det er det flotte med å besøke slike lokaliteter. Et eller annet vil gjerne dukke opp. Og ei gråhegre er slett ikke så, riktig vakker er den! Synes fluktbildet ble veldig bra.

  SvarSlett
 4. Snyggt fångat! Speciellt den sista flygarbilden! /Susanne

  SvarSlett
 5. Jeg kan godt like miljøbilder! Og gjerne mye miljø som her, så lenge det ikke blir for rotete, og det har du klart bra, dessuten flott lys og fine farger :-) Liker alle bildene, men nr 2 og 4 blir favoritter!
  Rune

  SvarSlett
 6. Ikke alltid den man venter på dykker opp, men gråhegrer sjenert er ingen dårlig erstatning. Arten er jo ekstrem sky. Flott miljø du fikk den i , fluktmotiv er også god.

  :) duy

  SvarSlett
 7. Fina bilder, speciellt den sista fångad i flykten !

  SvarSlett
 8. Hittade hit via mina bloggvänner. Fina bilder du har. Hägern är ju vacker lyckades även jag få lite bilder av denna fina fågel.

  SvarSlett
 9. Som mange andre fluktmotivet er jo knall. Still ren bakgrunn og flott lys i bunn.
  De andre er fine også.

  :) duy

  SvarSlett