onsdag 23. november 2011

INDIA del I

En aldri så liten digresjon i fohold til at bloggen egentlig skulle handle om Børsesjø og fuglene der...:

Er akkurat nå på en jobb reise til India, nærmere bestemt Nashik i Maharashtra. Hærlig temperatur her, ca 25 grader og sol hver dag, godt for en frossen nordmann. Ikke første gang jeg er her, bodde faktisk her i perioden høsten 2004 til våren 2006 og jobbet med et prosjekt for min arbeidsgiver.

Et utrolig interessant land hvor ikke noe er slik som vi er vant til i Norge, allt er annerledes.

Har tatt med fotoutstyr på turen og skal prøve meg litt i hagen til hotellet på morgenkvisten, mye fugleliv her. Kommer tilbake med del II om jeg lykkes med fotograferingen.

Har bladd litt i gamle bilder, og slenger i mellomtiden ut noen fra tiden jeg bodde her:

Det man hører om India og hellige kuer stemmer, det er kuer overalt og de har høy status. Dette er i gaten utenfor huset vi bodde i.

Av og til dukket det faktisk opp elefanter i gata og. Min kjære kone er ikke helt komfortabel her, de er ganske svære på nært hold.

...og de kan kjøres på motorvei.

Mange artige typer å se...

Ikke noe problem å kjøpe mat, denne karen hadde ferske egg hver dag...påstod han i alle fall.

Kylling var å få her...

...og fersk geit her.

Kvinner har rettigheter på linje med menn, likestillingen har kommet langt, bare se..

Så veltede lastebiler flere ganger... De har råstiv fjæring og kort akselavstand, så de har en tendens til å velte ved en unnamanøver, og det trengs av og til. Trafikken er av en annen verden enn det vi er vant til hjemme.

Denne sjappa har gitt meg en forretningside, bare jeg finner egnede lokaler skal jeg starte boob services i Skien...vil det funke tru?
To be continued..with birds...

2 kommentarer:

  1. Hehe..herlig tekst til en spennende reise til India!! Boobservice i Skien bør kunne bli en sikker vinner, men hva med å utvide forretningsideen til "Roberts boob og understellsservice" :-)

    Rune

    SvarSlett
  2. Spennende plass og herlige kommentarer. Du har nok funnet et nisjeprodukt som vil gjøre suksess i skien, For å glede deg, så har vi stort sett bare regn og tåke, dvs elendige fotoforhold. Typisk novembervær i grenland. Trenger litt snø for å få bedre lys. Ser fram til eksotiske fuglebilder
    morten

    SvarSlett