søndag 30. november 2014

La bloggene leve:-)

Synes det er lite aktivitet på bloggene jeg følger med på for tiden, det er jo ikke akkurat sesong for fuglefoto nå, men jeg synes aktivitetnivået er vesentlig lavere enn tidligere år, samme tid.

Virker som at mange tar Facebook i bruk for publisering av bilder for tiden, greit nok det, men jeg håper virkelig ikke at FB tar over for bloggmiljøet. Personlig har jeg stor glede og nytte av å se hva dere andre får til av bilder, og ganske ofte ser jeg tilbake i bloggene deres for å se bilder om igjen.

Mye av poenget er jo å se bildene i god kvalitet...og der synes jeg ikke FB er noe bra, bildene fortjener bedre visning synes nå jeg, pluss at det er mulig å finne tilbake til dem.

Legg for all del bilder på FB... MEN VÆR SÅ SNILLE Å FORTSETT Å LEGGE DET PÅ BLOGGENE DERES OGSÅ :-)


I mangel av ferskt bildemateriale, blir det et nytt arkivdykk fra min side, med noen flere bilder av diverse fugler fra årets tur til Sørafrika, mangfoldet er enormt der nede.
 Askeerle

Bieter 


Hjelmperlehøne 

 Marabustork

 Rustbobo

 Shonafronkolin

 Skyggefugl

 Svartbrystprinia

Topperleskjeggfugl

9 kommentarer:

 1. så mange forskjellig fugler og så flotte alle sammen, kjempe bra Robert !

  SvarSlett
 2. Hei Robert,
  Krever mye tid foran skjermen når du driver med foto, hjemmeside, blogg, redigering og katalogisering av nye bilder mm
  For min del har hjemmesida fått litt mer oppmerksomhet nå enn bloggen, men har nå tenkt å fortsette å blogge, kanskje bare ikke like ofte som tidligere.
  Mange fine bilder her Robert!
  Snart helg, noen planer?
  Rune

  SvarSlett
 3. Hej Robert, Är enig med dig om att vi måste hålla bloggarna vid liv. Ger också mig mycket inspiration och se andras fina bilder, som dina här....
  Måste väl också erkänna att jag inte varit så altiv själv på bloggen. Håller på med en utställning som tar mycket tid. Skall försöka få till en hemsida också hade jag tänkt. Men försöker i alla fall hålla bloggande vid liv. Ha det bra !

  SvarSlett
 4. Fine bilder av fugler jeg kjenner igjen fra Afrika.
  Jeg er en av de som har vært for slapp med bloggen. Tar til meg din oppfordring og har bestemt meg for å skjerpe meg.

  SvarSlett
 5. Hei Robert ! Her var det mange festlige og ukjente fugler; flotte bilder du tar :)
  Enig med deg angående bloggene, vi får holde liv i dem som best vi kan for det blir ikke det samme med fb.

  SvarSlett
 6. Enig i at det er trist hvis bloggene forsvinner og det er også kjedelig å legge mye arbeid i bloggen hvis den ikke blir lest men vi får vel forsøke å hoøde ut en stund til.

  SvarSlett
 7. For noen flotte og spennende fugler som du har foreviget på en utmerket måte. Jeg er enig når det gjelder aktiviteten her på bloggen. Jeg har mye besøk men få gidder å legge inn noen kommenterer.
  Stå på!!

  Ottar

  SvarSlett
 8. Hei Robert!
  Enig med deg i din bekymring. Synes bloggen er en fin måte å vise bilder og historier på. Har ikke vært helt up to date den siste tiden sjøl.
  Skal skjerpe meg, lover. Alle de gode bildene som taes fortjener å bli vist på en god måte, det er ikke FB i nærheten som du sier. Er ikke på FB sjøl, synes jeg har nok med å følge med på diverse blogger, og koser meg med det som legges ut der. Fantastisk mye bra!
  Stå på Robert og alle andre.

  Knallfine bilder Fra Afrikaturen. Rustboboen var stilig.

  mvh Esben

  SvarSlett
 9. Så enig, og må tilstå at jeg har vært litt sløv jeg også. Flere grunner, men får ha det som nyttårsforsett å fortsette med blogginnlegg :)

  Flott serie med mange spennende arter.

  SvarSlett